سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

تمجید مردم غزه از پاسخ ایران به اسرائیل؛ آنها قهرمان ما هستند

تمجید مردم غزه از پاسخ ایران به اسرائیل؛ آنها قهرمان ما هستند خبرگزاری رویترز در گزارشی به نظر مردم غزه درباره پاسخ ایران به اسرائیل پرداخت و نوشت، بسیاری از مردم غزه تهران را قهرمان خود می‌دانند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 15
کد خبر: ۲۳۶۲۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری رویترز در گزارشی از غزه نوشت که حملات موشکی و پهپادی اخیر ایران علیه اسرائیل مورد تمجید بسیاری از فلسطینی‌ها قرار گرفت و آنها این حملات را به تلافی و جبران کم سابقه حملات ارتش اسرائیل علیه نوار غزه می‌دانند.

 

ابوعبدالله با اشاره به سرزمینی که در سال ۱۹۴۸ به جای غزه و کرانه باختری به اسرائیل تبدیل شد گفت: برای اولین بار، موشک‌هایی را دیدیم که در مناطق ما فرود نیامدند و در عوض این موشک‌ها به سمت فلسطین اشغالی می‌رفت .

 

جمهوری اسلامی ایران اواخر شنبه شب در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی ایران در دمشق، بیش از ۳۰۰ موشک و پهپاد به سمت اسرائیل شلیک کردند و پایگاه نظامی نواتیم در جنوب فلسطین اشغالی را هدف قرار داد.

 

ابوعبدالله در ادامه به رویترز گفت: ما امیدواریم که ایران یا هر کشور دیگری که وارد جنگ شود راه حل برای پایان بحران غزه ممکن است نزدیکتر شود.

 

رویترز افزود: بسیاری از مردم غزه فکر می‌کنند که همسایگانشان از زمان عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ آنها را رها کرده‌اند. با این حال نوار غزه از سوی ایران و نیرو‌های نیابتی آن که متحدان حماس هستند از فلسطین حمایت کردند.

 

این گزارش افزود: سوریه و حوثی‌های یمن حمله ایران به اسرائیل را مشروع خوانده و حزب الله در لبنان از این حمله تمجید کرده و آن را شجاعانه خوانده است.

 

رویترز در ادامه گزارش خود نوشته، تصاویر منتشر شده از این منطقه محاصره شده نشان می‌دهد که بسیاری از ساکنان از جمله در داخل چادر‌های آوارگان سوت و کف می‌زدند و در زمان عبور پهپاد‌ها و موشک‌های ایرانی از آسمان غزه فریاد الله اکبر سر دادند.

 

ماجد ابوحمزه دیگر فلسطینی در غزه درباره حمله ایران گفت: در زمانی که تمام دنیا در خدمت اسرائیل هستند هر کس تصمیم به حمله به اسرائیل بگیرد و جرات حمله به اسرائیل را داشته باشد، از نظر فلسطینی‌ها یک قهرمان است؛ صرفنظر از اینکه ایدئولوژی ما و آنها مشترک باشد یا نه .

 

ابو حمزه افزود: بیش از شش ماه است که سلاخی می‌شویم و هیچکس جرات انجام کاری را نداشت. اکنون ایران پس از حمله به کنسولگری‌اش، به اسرائیل حمله می‌کند و این باعث شادی در قلب ما می‌شود./ thvs

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار